Publicacions

Revista Turó febrer 2016

Ens agradaria que aquesta revista que us presentem fos una oportunitat per donar a conèixer Turó, el dia a dia, les nostres il•lusions i els nostres objectius a moltes i moltes famílies. Estimar els altres i mostrar aquesta estimació en petits detalls cada dia, tots els dies, sempre, en qualsevol situació i a tothom.: un bon objectiu per a un col•legi en aquest any de la Misericòrdia convocat pel Sant Pare Francesc.

Revista Turó febrer 2015

Com aprendre a ser feliç? No naixem feliços o infeliços; un, no troba la felicitat en una cantonada. La nostra predisposició a l’alegria cal cultivar-la i incorporar-la al nostre caràcter: superar les davallades en el nostre estat d’ànim, deixar alguna cosa que no és tan important i dedicar més temps a la família, a parlar, a cuidar aquells detalls que fan la vida més agradable als altres… Cal aprendre a trobar la felicitat en els petits detalls, en les dificultats i les alegries de cada dia. “El contingut del teu caràcter és la teva elecció. Dia a dia, el que esculls, el que penses i el que fas; és en el que et converteixes”.

Revista Turó febrer 2014

Amb motiu d’una trobada d’Antics alumnes de les 36 promocions del col·legi, Turó va recordar la seva missió, és a dir, allò que dona sentit a la seva tasca: “Posar el nostre coneixement pedagògic i la nostra experiència educativa al servei de les famílies, veritables protagonistes de l’educació dels seus fills, perquè aquests esdevinguin persones íntegres, ciutadans solidaris i professionals competents”.

Revista Turó febrer 2013

En aquest número de la revista Turó comparteix amb els lectors un ventall de projectes i activitats que han omplert de contingut l’any 2013. Molts d’ells desenvolupant el pla estratègic Institució 2.0 (2011-2015). El programa Excellence dels alumnes de Batxillerat, el 5è de Primària en anglès (elementary 5th grade), les matèries de contingut humanístic, l’Escola de Música, les Xerrades d’educació a Reus i Tarragona o l’equip participant (i guanyador) de la First Lego league en són bons exemples ja consolidats.

Revista Turó febrer 2012

Aquest número de la revista és un regal per a totes les famílies, antics alumnes, amics… que d’una manera o d’una altra estimen Turó. Un regal que vol fer Turó, qui vol fer partícips i regalar els seus projectes. Fets com els bons resultats de les proves de Selectivitat (PAU) , l’elevat percentatge d’alumnes aprovats en les proves oficials de Cambridge, el premi de Recerca Jove (antic premi CIRIT) pel treball de recerca de Pablo Escribano, els premis Aurigas Fuscus del Consell esportiu a l’equip aleví de F7 i a Joan Marc Bergadà pel seu treball de recerca ens ratifiquen a Turó en la seva línia.

Revista Turó gener 2011

La celebració del 40 aniversari del col·legi marca la portada i un bon número de pàgines d’aquesta revista. L’1 d’octubre del 2010 estrenàvem els actes que van tenir lloc durant el curs 2010-2011 i que, més que una mirada nostàlgica enrere, suposen una mirada esperançada cap al futur. Un cop més, amb la mateixa il·lusió dels inicis.