El dissabte va ser un dia especial per aquells professors i monitors que són i han estat  protagonistes de l’esport extraescolar. Però encara molt més emocionant i entranyable va ser pel  representant més il·lustre del departament d’educació física del col·legi Turó: el sr. Josep Ruiz.

Quan s’acosta la data de la seva jubilació, totes aquelles persones que orgullosament han après i gaudit de l’esport mitjançant els seus consells i les seves recomanacions, han volgut retre’l un homenatge per la seva valuosíssima tasca de formació. Aquest reconeixement  no només ha estat d’agraïment per la tasca educativa cap al nostre alumnat, sinó també per a aquelles persones il·lusionades amb la labor de transmetre, mitjançant l’activitat física, els valors que formen part, any rere any, de l’ADN del nostre centre.

L’esmentat homenatge a la seva persona i a la seva trajectòria es va escenificar amb la presència de gran part dels monitors i professors en un dinar de germanor. Durant l’acte, els representants del que ha estat, és i serà sempre el seu departament, li van fer entrega d’una orla que sota el missatge : ” Mestre d’entrenadors ”, es volia deixar palesa l’admiració vers la seva persona, i sobre tot, la gratitud pel seu compromís, la seva permanent humilitat i l’admirable professionalitat a la seva feina.

Aquesta recíproca estimació es va voler transmetre en una darrera afirmació present a l’obsequi que un sr. Ruiz emocionat va rebre  a l’epíleg de l’entranyable cerimònia : “  De part de tots els mestres i monitors que han tingut la sort de compartir aquest temps amb tu. Gràcies per tot.”

La seva resposta no es va fer esperar i un cop més va aparèixer la seva admirada personalitat : gràcies un cop més a tots vosaltres…