Després d’estar uns anys a Barcelona estudiant Administració i Direcció d’empreses a ESADE i treballant tot seguit a Unilever, vaig tornar a casa: la terra tira molt, i més sent Lleida, que no sabem el tresor que tenim d’estar prop de tot arreu i no fer cues… La meva esposa es diu Elena i tot just fa 6 mesos vam tenir a l’Eva. És tota una experiència, que estem gaudint al màxim i compartint cada minut de creixença amb ella. A nivell professional, porto 9 anys treballant a Lleida, primer a Argal i els últims 6 al Banc Sabadell on actualment sóc el Delegat Comercial de Zona.

Del Col·legi tinc molt bons records. De fet vaig fer el pac complert, des de parvulets a l’Arabell fins el COU a Terraferma, més de 14 anys relacionats amb el Col·legi. Diuen que els millors records són els de la infància i en el meu cas, és així. Recordo amb molta melancolia, els contes del sr. Moisés a 2n d’EGB. Mira que érem uns bitxos i que no paràvem de parlar, però el sr. Mosiés ens feia estar hores embobats i callats escoltant els seus contes.Tambè recordo al sr. Ernesto que ens ensenyava, entre altres coses, les bones conductes: com havíem d’agafar els coberts per menjar, a posar-nos la camisa per dins, etc. També tinc molts bons records ja de més gran: amb els de la colla (Z, J, T, L, K, O, G) jugàvem a futbol amb una pilota de tennis amb el sr. Goñi al pati cobert de la U. Eren uns partits a vida o mort i les suades eren memorables…

No he volgut perdre el contacte ni amb els companys ni pròpiament amb el Col·legi. Per això actualment, sóc el delegat de la meva promoció i gràcies a les bones iniciatives dirigides als Antics alumnes, ens anem trobant assíduament. Com per exemple la darrera trobada d’Antics alumnes del passat mes de juny… tota una experiència després de molts anys sense veure’ns… tots una mica més arrodonits i amb menys pél, però amb l’esperit de sempre!