El passat 28 de desembre de 2014 va tenir lloc a les instal·lacions de Padel Indoor Lleida el III Torneig de Pàdel solidari Alumni Terraferma. La principal novetat d’aquesta edició va ser la creació d’una divisió femenina per a que les mares d’alumnes i Alumnis de l’escola poguessin participar també d’aquesta jornada esportiva. La competició segueix sumant parelles any rere any i en aquesta ocasió es van arribar a inscriure unes 80 persones. 

No obstant, el Torneig va servir de nou per viure una jornada familiar en la que es va combinar l’esport amb la solidaritat: com cada any, cada inscripció al torneig significava un donatiu per a l’Associació de Diabètics de Lleida. Les famílies que van apropar-se a animar als seus també van aprofitar per ajudar aquesta entitat. D’altra banda, els Antics Alumnes van voler agrair la col·laboració d’entitats com la Diputació de Lleida, Desguaces Gualda, Wala o Padel Indoor Lleida.

Els guanyadors de la secció masculina del III Torneig Pàdel Alumni van ser:

Secció femenina: Anna Piñol i Mabel Albero, finalistes Ester Rodellar i Mabel Chiné.

Primera Divisió: guanyadors Sergi Torres i Xavi Gómez, finalistes Roger Florensa i Arnau Florensa.

Segons divisió: guanyadors Pol Piqué i Antonio Sánchez, finalistes Carles Florensa i Paco Cerdà.

Podeu veure les fotografies dels guanyadors tot seguit. Si voleu veure totes les imatges de la competició podeu fer-ho a l’àlbum del Facebook d’Alumni Terraferma.