Xavier Sala i Martin, economista i catedràtic de la Universitat de Columbia, va impartir una Masterclass el passat divendres a l’aula oberta davant la presència d’una trentena d’alumnes. La sessió va tenir un format dinàmic i els oients van poder formular tot tipus de preguntes per a que l’invitat respongués des de la seva experiència personal. La ponència no va deixar ningú indiferent, ja que l’estil desenfadat del sr. Sala i Martín va aconseguir apropar aspectes tan interessants de l’economia com la borsa o les estratègies financeres empresarials d’una manera amena i entenedora. 

Abans de la trobada va coincidir amb alguns dels nois amb qui va compartir una estona a la seva secció dins del programa “El món a RAC1” que presenta Jordi Basté. Els alumnes, per la seva banda, van agrair la seva presència tenint en compte l’apretada agenda que tenia aquell dia, en el que va estar a l’Ajuntament d’Alpicat amb nens i nenes de diferents centres educatius.

Podeu accedir a l’àlbum de fotografies a través de l’àlbum al Facebook de l’escola gràcies a les imatges que ens ha cedit l’Ajuntament d’Alpicat.