El col·legi Terraferma ha viscut un dels actes més emotius de tot el calendari escolar: la llicenciatura dels alumnes de 2n de Batxillerat. La XLI Promoció ha portat per lema “Post tenebras spero lucem”, una frase que apareixia en la primera edició del Quixot i que fa referència a la vinguda de la llum després de les tenebres.

El padrí d’aquesta fornada d’estudiants ha estat Antoni Cornadó, antic alumne de l’escola i actual president del Fòrum de la Indústria Nuclear Espanyola. Durant el breu discurs que ha pronunciat abans de l’acte acadèmic, ha animat als alumnes a esforçar-se tots els dies a ser millor persona i a no oblidar el que han après a Terraferma: que per a ser bon professional, s’han de treballar les virtuts.
L’acte s’ha celebrat a la Sala d’Actes de Terraferma davant de 300 persones que han pogut gaudir posteriorment d’un dinar fred. Abans d’això, els alumnes han entonat el tradicional “Gaudeamus”. Mireu què bé ha quedat!
<iframe width=”500″ height=”255″ src=”https://www.youtube.com/embed/_9ZxD46SptY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>