Recordo el primer dia que vaig entrar a Terraferma. Tenia 7 anys i em va semblar un edifici molt gran, amb uns jardins i uns patis immensos per jugar…. fins i tot tenia un camp de futbol…que avui està molt millorat i que també és el que més agrada al Jan, el meu fill, que fa 1r de primària.

També recordo la primera persona  que em van saludar a l’entrar amb els meus pares,  el sr. Xandri. Era el director! I en canvi, a mi em va semblar una persona molt amable i propera . Com tots els professors : don Moisés, don Ernesto, el sr. Illa, aleshores profe de català, el sr. Moix…  seriosos i formals però propers amb els alumnes. Quan visito el col·legi m’agrada veure algunes cares conegudes que em porten records de la meva infantesa i adolescència i també el fet que algun dels meus professors sigui avui en dia profe del meu fill, com el sr. Mateu.

D’anècdotes divertides en podria explicar un munt! Però una de les que més gràcia em fa és recordar a mossèn Pedro Muga jugant  a futbol amb la sotana remangada i xutant amb les sabates sempre tan ben enllustrades!!!

A  Terraferma també hi vaig fer bons amics i recordo com fèiem pinya i quan ens trobem avui en dia sembla que no hagi passat el temps.  Els d’Alpicat baixàvem tots en bici…ens passàvem a buscar, ens esperàvem els uns als altres, anàvem tots junts…quins records!

Avui en dia estic molt content de tornar al col·legi i gaudir d’aquesta nova etapa com a pare perquè sé que tot i que els temps i la societat són força diferents, a Terraferma es continua treballant en la mateixa línea: l’esforç, el treball, l’ordre, l’amistat… tots els valors que a mi em van ensenyar  i m’han ajudat d’adult.  M’agrada veure com ha anat canviant i millorant el col·legi  i m’omple de satisfacció pensar que el meu fill podrà gaudir de tot això i que formarà part de la seva formació integral: acadèmica, espiritual i personal. Per tot això l’Estela , la meva dona, i jo ho vam tenir clar des del principi: volem el millor pels nostres fills Terraferma i Arabell són la millor opció.