Un retrobament especial ple de sorpreses. Així es podria resumir la sensació d’un antic alumne de l’escola quan hi torna per veure’s amb els companys de classe de tota la vida. El camp de futbol, les classes, les pistes del pati, el gimnàs… tot ha canviat des de l’últim cop que va veure el col·legi. A més, es torna a trobar amb els amics d’infància, que mai deixen de ser-ho, i gaudeix d’un dinar meravellós mentre comparteix històries de tots els colors viscudes durant els anys escolars.

Aquest cop han estat els antics alumnes de la XIX Promoció els que han viscut aquesta experiència. El dissabte 19 d’octubre del 2013 van quedar per fer un partit al camp de futbol del col·legi i gaudir d’un dinar de germanor a la zona de la barbacoa. A les fotografies es pot veure lo bé que s’ho van passar.

A Terraferma ens agrada tant cuidar als nostres antics alumnes que posem l’escola a la seva disposició per aquest tipus d’esdeveniment. El col·legi segueix sent casa seva, així que… poden venir quan vulguin!

Per a més informació sobre Alumni Terraferma us adrecem a la secció web i a la pàgina del Facebook.