El passat divendres 12 de juny va tenir lloc un dels actes més memorables de la història recent del col·legi Terraferma. Els alumnes de la primera promoció de l’escola, que va començar l’any 1967, es van reunir per celebrar una trobada en la que el moment més emotiu va ser la reinauguració del mur commemoratiu de la primera promoció.

Quan es va inaugurar el col·legi Terraferma, cadascun dels alumnas va posar un totxo amb el seu nom en un muret construït al pati de l’escola. No obstant, amb el pas del temps, i per obres d’ampliació del centre, aquest petit homenatge es va perdre. Per aquest l’agrupació Alumni Terraferma ha volgut reinstaurar aquesta reliquia que tanta estima genera en els antics alumnes.
L’esdeveniment va transcórrer en un ambient distès i familiar. En Jordi Ferraz, director de l’escola i antic alumne de Terraferma, va dirigir unes paraules als presents expressant la satisfacció que sentia pel significat de l’acte i, sobre tot, per obrir les portes de una escola que mai deixa de ser la llar dels antics alumnes que han passat per les seves aules.

Podeu trobar totes les fotografies a l’àlbum de la pàgina Facebook de Terraferma.