Registrar-se

Ets Alumni? Actualitza les teves dades!

Volem estar al teu costat i continuar treballant per millorar la teva formació professional, humana i cultural.

Registrar-se
0
Alumni
0
països amb presència d’Alumni
0
alumnes fills d’antigues alumnes
0%
d’alumnes de Terraferma fills d’Alumni
Si ets alumni podràs accedir a la Borsa de Treball per publicar o inscriure’t a qualsevol de les ofertes que publiquin els més de 20 mil alumnis d’Institució.Més informació
Sabies que hi ha alumnis de Terraferma a Brasil, Índia, Xina, i així fins a 16 països…. descobreix on són i quins records entranyables tenen de Terraferma.Més informació
Si vols fer-li una ullada a la revista del col·legi, llegir alguns articles d’interès o conèixer els nous projectes del nostre col·legi.Més informació
Si vols retrobar-te amb les amigues, fer networking, participar d’activitats formatives… deixa les teves dades i entra a formar part del directori d’Alumni Terraferma.Més informació

Notícies

YOUNG TALENT ALUMNI Inspiring growth

La Jornada Inspiring Growth organitzada per Alumni Institució conjuntament amb IESE Business School és la primera iniciativa conjunta adreçada a tots els Alumni de les escoles de la Institució Familiar d’Educació

Testimonis

"Para mi el Terraferma supuso una época muy importante en mi vida ( desde " parvulitos" hasta COU) Tengo que agradecer los valores que me inculcaron y que me ayudaron a crecer como persona. Pero por encima de tod,o lo que más valoro, son los compañeros y amigos que pude hacer y que afortunadamente, con muchos de ellos, todavía mantengo el contacto."
Javier Villarroel Huerva
"Valoro molt la formació cristiana rebuda a Terraferma. Encara que aquest apartat no sigui per a suggerències, en permeto fer-vos una: En estudis i professió, no doneu possibilitat que un alumne digui que ha estudiat Teología i que es Sacerdot. Tot i així m'ho he manegat."
Jaume Melcior Servat, 1996/97
"Una filosofia de Vida, Un grapat de companys amics"
JORDI COLOM RABASO, 1990/91
"Los años en Terraferma fueron para mí una auténtica alegría. recuerdo con muchísimo cariño todo lo que aprendí allí."
José María López-Barajas González, 1984/85
"Tinc un bon record del col•legi, vaig ser-hi de primer d’EGB fins a primer de batxillerat, i l’experiència va ser molt bona fins aquella edat, a partir de segon de batxillerat volia més llibertat i això va provocar que decidís anar a l’institut a finalitzar els meus estudis de secundaria. Però lo cert es que tinc un bon record de l’escola, dels meus companys amb els que m’he anat trobant en l’edat adulta i d’algun professor, en especial del senyor Moises."
Enric Casanovas Moran
"Una gran familia, professors i alumnes."
Josep Maria Montoy Canadell
"Tinc mil grans records però sobretot em quedo amb l'estima als professors, al Mn. D.Pedro Muga i als companys i amics que vam conviure tants anys junts."
Modest Ulier Farré, 1983/84
"Uns anys meravellosos"
Xavier Valero Paris, 1993/94
"El Col•legi Terraferma representa, sense dubte, l’etapa de formació personal més important de la meva vida, i el bagul de records més entranyable. Tinc records de cada professor que va passar per la meva vida i per suposat guardo molts amics amb qui encara avui i vivint en una altra ciutat tinc la sort de veure i passar temps amb ells cada cop que baixo a Lleida."
Luis Gonzalo Pascual, 2011/12
"Els meus anys a l'escola van suposar una influència fonamental en la persona que sóc avui en dia. Els anys de convivència amb els companys i amb els professors em van servir per aprendre les màteries necessàries per la titulació acadèmica, però sobretot em van servir per posar en pràctica aquelles virtuts humanes que, al mateix temps, m'agradaria que els meus fills adoptéssin. Gràcies Terraferma!"
Joan de Santiago Bayona
"El Terraferma supuso para mi un cambio de visión de la vida. Me abrió la mente y me ayudó a madurar. Tengo grandes amigos y muy buenos recuerdos."
Juanjo López García, 1997/98
"Quina gran idea!"
Toni Safont Perez de Larraya, 1997/98
"Època màgica que em va fer molt feliç, fent família amb els companys de classe durant 12 anys. Una unitat que es mantindrà per sempre. Recordo la proximitat dels professors, la formació cristiana, l'educació en llibertat i responsabilitat. Un privilegi haver passat pel Terraferma."
Francesc Arribas Piqué, 2016/17
"Gran nivel de valores, enseñanza personalizada y un gran trato personal"
alfonso Castro Durango
"Records que perduraran molts anys i amics per a tota una vida."
Joaquim Vilà Alonso, 2015/16

Xarxes socials

Facebook