Publicacions

En aquest espai trobaràs diferents publicacions per estar al dia de les activitats d’Alumni i del col·legi:  revistes, fulletons amb els projectes més destacats, díptics… Tot a un sol click per si no vols perdre cap detall i estar ben informada de la nostra actualitat.

Revista Montclar 2016

S’acosta un altre final de curs i tots ens disposem a fer un últim esforç per acabar amb èxit aquesta nova etapa. En aquests moments, els pares teniu l’oportunitat de fer veure als vostres fills i filles, que recolliran tot allò que han anat sembrant des del mes de setembre amb il·lusió i força de voluntat.
D’una banda, els alumnes d’Educació Infantil han passat per descobrir-se a ells, descobrir l’entorn que els envolta i assimilar hàbits i rutines que els faran més forts i lliures.

Revista Montclar 2015

Montclar és una escola de famílies i per les famílies. L’educació, a banda de ser un conjunt de coneixements, procediments i habilitats que es van adquirint cada curs, es també conseqüència de la convivència entre els alumnes i les professores, de la relació amb les familíes i de la identificació amb l’ideari del centre. És a la família on un és estimat pel què és, es tracta d’un amor incondicional entre pares i fills, però sense oblidar que hem de fer créixer les potències, hem de lluitar contra els nostres afectes i hem d’aconseguir que la convivència sigui el més amorosa i positiva possible.

Revista Montclar 2014

La raó d’existir de Montclar és la transmissió de coneixements als alumnes per mitjà de la formació en valors. L’educació és molt més que coneixement, i per això és tan necessària en la societat actual. Aquest col·legi ha estat un lloc de trobada per enfortir a les famílies i formar-les davant dels canvis i reptes que la societat ens posa a diari.