La campanya solidària que realitzem aquest any a Montclar vol ajudar als projectes educatius a l’Africa subsahariana i, a nivell local, tres entitats de d’Igualada.

Des de fa anys a Montclar desenvolupem diferents activitats solidàries, implicant-hi tota la nostra comunitat educativa. Amb aquests projectes, l’escola vol donar a conèixer la realitat quotidiana de milers de nens i nenes que viuen en països en vies de desenvolupament, fomentar la solidaritat entre l’alumnat i col·laborar econòmicament amb projectes educatius a l’Àfrica subsahariana.

Aquest Nadal, les aportacions aniran destinades a beques per escolaritzar alumnes a dues escoles de Costa d’ivori: “Etimoé” i  “ Makoré”, situades a  Abidjón.

A nivell local, aquest any col·laborarem amb les següents entitats: Creu Roja, Càritas i Asil  del Sant Crist.

Aquesta campanya nadalenca està coordinada per les alumnes de 1r de Batxillerat de Montclar i en ella volem que hi participin totes les etapes:

Educació Infantil (La Llar i Parvulari),   Educació Primària, l’ESO i el  Batxillerat.

Es tracta de portar diferents productes que seran distribuïts per les alumnes  més grans de l’escola a les diferents entitats els dies 22 i 23 de desembre al  matí.

La Llar i Parvulari: 
Creu Roja: Alimentació infantil: Farinetes, “potitos”, llet en pols, galetes,  cereals… Productes d’higiene infantil: tovalloletes, bolquers, sabó, cremes i colònies  infantils.

Primària i ESO:
Càrites: oli, sucre, sal, llegums secs i envasats, farina, conserves (tonyina,  tomàquet, sardines…)

Batxillerat:
Asil del Sant Crist: tovalloletes humides, sabó i xampú suau.

És per això que us proposem que, de dilluns dia 15 fins a divendres 19 de  desembre, aquelles famílies que vulgueu, feu portar als vostres fills/es el que  es demana per etapes.

És també un bon moment per animar-los a pensar què poden prescindir o què poden aportar ells personalment  per ajudar en  la campanya.

A la Secretaria de l’escola, hi trobareu l’Arbre “Un somriure per Nadal” que, amb la vostra col·laboració, anirem guarnint amb les boles que tothom hi posi.

  • La teva bola serà la teva aportació: tu, els teus pares, germans, avis o tiets fareu possibles molts somriures. Si tens un negoci propi també pots participar-hi com a empresa solidària.
  • Els vostres donatius ajudaran els que més ho necessiten.
  • La bola serà el teu record i l’etiqueta guarnirà casa teva aquest Nadal.
  • Gràcies a les vostres aportacions aquelles persones necessitades, tant d’aquí com els que són lluny, tindran un Nadal millor.

Com puc adquidir una bola per penjar-la a l’Arbre “Un Somriure per Nadal”?

1. A Secretaria es podrà adquirir per 5€ una bola que penjarem a l’Arbre “Un Somriure per Nadal”.

2. Si tens un negoci propi, la pots adquirir per 50€.

3. Per cada Kilogram de menjar o productes que aporti cada família, es podrà penjar una bola.

Esperant la vostra col·laboració i aprofitant l’avinentesa, us desitjem un Bon Nadal!

Fer una donació