Vam arribar tots amb molta il.lusió a l´Hotel Ciutat d´Igualada, on teniem el sopar. Les setmanes anteriors ens haviem estat enviant mails per convocar-nos i això ja havia trencat una mica el gel. La trobada va superar les nostres expectatives, i tot i que molts no ens haviem vist dés de féia molts anys, vam tornar a xerrar dés del principi amb la mateixa naturalitat de quan encara estavem al Col.legi.
La nit va ser molt alegre i emotiva, tots vam coincidir en què haviem canviat molt poc (i per bé) i ens vam tornar a sentir part d´aquella colla de nois i nòies que haviem passat junts aquells anys tan importants de la infantesa i l´adolescència, primer unes a Montclar i els altres a Mestral, i després tots junts durant aquell últim curs.
Alguns van fer un esforç important i van venir de bastant lluny, d´Altafulla, de Tarragona, de Banyoles, de Binefar, d´Agramunt, del Maresme, de Manresa o de Barcelona. Vam tornar a riure amb les mateixes bromes d´aquells anys, vam recordar moltes anècdotes i ens vam posar al dia de cap ón havia anat la vida personal i professional de cadescú. Vam veure unes pel.lícules de les primeres festes esportives, ón vam poder tornar a veure aquelles desfilades dels pumes, lleons, guepards…i també ens vam fer fotos, sobretot per enviar-les als que, a pesar de sentir-ho molt, per diferents motius, no ens van poder acompanyar aquella nit.
La nit va donar per molt, però és difícil comprimir 25 anys en unes quantes hores, així que hem decidit que això no pot acabar aquí, que hem de fer més trobades i que no podem esperar a què passin vint-i-cinc anys més.