Publicacions

En aquest espai trobaràs diferents publicacions per estar al dia de les activitats d’Alumni i del col·legi:  revistes, fulletons amb els projectes més destacats, díptics… Tot a un sol click per si no vols perdre cap detall i estar ben informada de la nostra actualitat.

Revista Mestral 2016

Habitualment som conscients de la importància que té per a cadascú sentir el suport de les persones que per nosaltres resulten importants; de fet, en no poques ocasions, hem estat capaços de dur a terme grans reptes gràcies, precisament, a la confiança que han dipositat en nosaltres. Certament, tots hem subscrit en més d’una ocasió la màxima de què per educar cal estimació, però no dubtarem gens en convenir que aquesta és autèntica quan està del tot reforçada per la confiança.

Revista Mestral 2015

El rol prioritari del professorat en una pedagogia personalista com la que procurem a Mestral és aconseguir que cadascun dels seus alumnes tingui interès per aprendre, conegui les millors tècniques per fer-ho amb competència en un escenari de canvi continu de model i que gestioni bé els seus punts forts. En aquesta línia, quan la secundària és a punt d’acabar, el que oferim des d’aquest curs és un assessorament que va més enllà del fet d’escollir una modalitat de batxillerat o un cicle formatiu: som el primer centre de l’Anoia, conjuntament amb Montclar, que ens hem adherit al projecte “Join Up”.

Revista Mestral 2014

Actualment està de moda parlar d’emprenedoria i és precisament aquesta característica la que va destacar en els promotors del nostre centre educatiu ara fa més de quatre dècades. Les persones emprenedores condueixen els projectes a bon port i no estalvien esforços, temps i ben sovint sacrifici personal. El que semblava una quimera és avui una realitat singular a l’Anoia. Un agraïment sincer, doncs, i un merescut reconeixement per a tots ells. Mestral tenia i té un estil, un caràcter propi que avui se sol anomenar ‘cultura corporativa’ i que el fa diferent de les altres escoles.

Revista Mestral 2013

El pla estratègic de Mestral ja és al seu equador. Dos eixos clau i sis línies estratègiques que fan visible el nostre projecte educatiu en cadascun dels nostres alumnes amb plena sintonia amb les seves
famílies. Destacaré aquest cop dos aspectes: la millora contínua del nostre pla de llengua anglesa i l’aposta per l’emprenedoria i l’aprenentatge autònom. La convivència d’immersió en anglès que els
alumnes de cinquè han fet durant quinze dies a Rocacorba ha estat una experiència d’èxit.

Revista Mestral 2012

El món viu una situació econòmica complexa; la societat se’n ressent i l’escola no en queda al marge. Malgrat tot, és ara més que mai que l’educació està cridada a convertir els reptes en oportunitats de millora constant. És per això que recollim en aquest exemplar una selecció d’allò que hem cregut que il·lustra millor el treball quotidià de Mestral, la normalitat d’una escola inquieta, jove, dinàmica, que recolza el seu quefer ordinari en un projecte estratègic sòlid i compartit amb totes les altres dotze escoles de la Institució.