LES PREGUNTES:

1)Quins aspectes us van cridar més l’atenció a l’hora els nostres col·legis per a l’educació dels vostres fills?
2)Com us ajuden les tutories i els professors al vostre paper com a pares?
3)Quin paper juga el col·legi en l’educació dels vostres fills?
4)Per a uns pares preocupats per l’educació dels seus fills, els hi recomanarieu Mestral i Montclar?, Per quins motius?

1. Teníem molt clar que l’escola dels nostres fills havia de ser 100% orientada a la família. Els valors de l’escola estan totalment alineats amb els nostres i ens sentim molt còmodes al voltant de tots els pares i alumnes. Com antic alumne, haig de dir que Mestral va tenir un impacte molt positiu en la meva formació, tant en l’àmbit acadèmic com en l’humà.

Conceptes com el respecte a les persones, esforç en la feina diària, responsabilitat per fer les coses bé i tenacitat per assolir reptes s’expliquen des de primer de primària. Estic molt agraït a tots els professors que vaig tenir i la veritat és que em sento afortunat. En definitiva, volíem que els nostres fills tinguessin una experiència educativa tan gratificant i excel·lent com la que vaig tenir jo i a sobre amb les eines tecnològiques d’avui.

2. Tots els professors i col·laboradors del centre ens ajuden a reforçar els fonaments que tractem d’ensenyar a casa: que sempre han d’intentar fer-ho tot el millor que saben, ajudar els altres sempre que puguin, i que el seu futur depèn només d’ells. Com a pares ens sentim repetint lemateixes coses cada dia i és una sort tenir una escola que ens ajuda en aquesta tasca. No estem sols! Pel que fa a les tutories, en la nostra opinió, són molt útils per conèixer periòdicament les millores o necessitats específiques de cada alumne. Com que no hi ha dos nens iguals, per nosaltres l’atenció personalitzada és un “must-have”. Ho veiem com un valor afegit que l’escola dóna al pares per a què tinguem punts de referència de l’evolució en el creixement personal i de currículum durant el transcurs de l’any escolar. Estem molt contents.

3. L’escola està al centre de l’educació dels nostres fills. A més a més d’adquirir coneixements, aprenen a relacionar-se amb els companys i superiors, a solucionar problemes tant individualment com en equip i que la responsabilitat comença i acaba en un mateix, sense excuses. És realment admirable les ganes que hi posa tot el centre per a què el teu fill millori. La seva feina ha de ser vocacional per força…

4. Amb els ulls tancats. Nosaltres sempre estem recomanant Mestral i Montclar a tothom i no només pels seus objectius i mètodes educatius. Ens agraden les instal·lacions, l’entorn rural, les activitats esportives i extra-curriculars. Ho té tot: espai per córrer, amplitud de vistes per a què tothom pugui imaginar-se els seus somnis, Montserrat a l’horitzó, i un staff excel·lent amb dedicació full-time, és realment un privilegi poder comptar amb un centre com aquest tant a prop de casa.