Aquest és el gran repte que ens hem proposat a Les Alzines durant el mes de març. #GironaSomriu

HEROIS, PERSONES NORMALS QUE FAN COSES EXCEPCIONALS….

#GironaSomriu té un altre projecte entremans. El14 de Febrer, l’escola va obrir les seves portes perquè tothom qui volgués de la nostra comunitat pogués fer un gest de generositat donant sang. 180 persones es van acostar a la nostra escola i es van poder fer 110 donacions!!!

Però no volíem que això quedés aquí!!!

Al món hi ha molts herois que a través de petites coses fan que el món sigui gran i és per això que estem fent una crida a la societat perquè entre tots poguem compartir què fan els nostres herois per ajudar.nos a fer un món millor. Les xarxes socials ens donen un cop de mà en aquest repte.

Tu ets un heroi, ella, ell, nosaltres, vosaltres sou uns herois que teniu poders especials per fer que tothom sigui més feliç.

A vegades no som conscients d’aquests super poders que tenim i és per això que a Les Alzines ens proposem ser l’altaveu de tots els herois durant aquest mes de març. Si ens unim, tots podem fer coses grans, us necessitem!  Aquest repte ens ajudarà a redescobrir el valor de la feina ben feta, del valor de les petites coses i el valor que sumen moltes petites i bones accions juntes.

Fem una crida a tots els herois a que compartiu els vostres secrets, a que obriu els ulls al vostre voltant i immortalitzeu tot allò que creieu significatiu i ho compartiu a les xarxes amb el hashtag #herois #GironaSomriu amb #LesAlzines

T’atreveixes  a fer un món millor?

Clica aquí i visualitza el vídeo, de ben segur que us sorprendrà!