Rebran aquesta distinció el proper dissabte 2 d’abril a l’Auditori de Barcelona. El treball de la Maria analitza i avalúa la possibilitat d’aprofitar l’energia de les onades a determinada zona de la costa Brava. La Mª Isabel ha estudiat la historia i el futur del flabiol, en un treball interdisciplinar on es combina tradició i progrés. En l’actualitat estan estudiant la carrera universitària.

El Premi Recerca Jove és un reconeixement a l’esforç i l’originalitat a l’hora de plantejar una investigació seriosa, tenint en compte que són alumnes de batxillerat. A Les Alzines, el treball de recerca es considera una oportunitat de treballar habilitats i continguts que es troben en moltes ocasions fora o més enllà del currículum de batxillerat. També és una ocasió immillorable per començar a treballar en els àmbits de l’empresa o de la universitat, i les posa en contacte amb el context social i científic que es trobaran sortint de l’escola.

Els treballs han estat dirigits per les professores Judit Acín i Eulàlia Xalabarder, i en el cas del treball de la Maria Ripoll es tracta d’una monografia del Batxillerat Internacional, que va obtenir una A en la correcció externa.

Alguns dels treballs guardonats en els diferents premis que es convoquen estan exposats al vestíbul de l’edifici de batxillerat durant aquestes setmanes. Convidem a alumnes, famílies i personal de Les Alzines a visitar l’exposició i conèixer els temes en què treballen les nostres futures investigadores.