Les alumnes de 1r de Batxillerat hem col·laborat en una campanya solidària de recol·lecta d’aliments per als que més ho necessiten.

Durant gairebé el mes de desembre ens hem dedicat a realitzar aquesta tasca, conscienciant totes les alumnes de l’escola, el professorat i les famílies de la importància de pensar en els altres.

Hem recollit unes dues tones de productes bàsics, com: llet, arròs, pasta, galetes, oli, productes de neteja personal i de la llar…, que els entregarem a Càritas avui i tres-cents cinquanta euros per a Les Germanetes dels Pobres, per tal d’ajudar les moltes necessitats que tenen totes aquestes persones. Això ens omple de satisfacció en unes dates tan especials com aquestes.

Les alumnes hem transportat tot el que hem recollit a l’autobús, carregant les dues-centes tres caixes d’una en una, tot fent una cadena solidària. Amb quin goig i quin esforç ho hem fet totes!

D’aquesta manera, marxarem a casa contentes a celebrar aquestes festes, pensant que, gràcies a nosaltres, moltes persones podran viure el Nadal amb una mica més de felicitat.

Sabem que no resoldrem la greu problemàtica de tantes persones que viuen en els llindar de la pobresa, però nosaltres hi posem un granet de sorra per alleugerir-la.

BON NADAL A TOTHOM!

 

Fer una donació