La campanya solidària que realitzem aquest any a Les Alzines vol ajudar als projectes educatius a l’Àfrica subsahariana i, a nivell local, a l’entitat Càritas de Girona.

Amb aquests projectes volem donar a conèixer la realitat quotidiana de milers de nens i nenes que viuen en condicions de pobresa, fomentar la solidaritat entre els més petits i col·laborar econòmicament amb els qui més ho necessiten.

Enguany, la campanya que organitzem, amb la col·laboració de  Fundació Impuls  i  Cooperación Internacional, es diu  “Un Somriure pel Nadal”  i les aportacions consistiran en somriures personalitzats en boles decoratives de l’arbre de l’escola. Es tracta d’una campanya de sensibilització adreçada a famílies (pares i mares,   avis, i fills) i al personal del col·legi. L’objectiu és formar els nostres alumnes en la solidaritat i col·laborar amb diverses iniciatives i projectes que ajudin a millorar la Societat.

Aquest Nadal, les aportacions aniran destinades a beques per escolaritzar alumnes a dues escoles de Costa d’ivori   “Etimoé” i   “ Makoré”,  situades a   Abidjón, però tampoc no podem oblidar els qui també necessiten i tenim molt a prop, com CARITAS DIOCESANA DE GIRONA  que és el projecte que ha escollit la nostra escola, per ajudar, com a causa solidària.

Com puc regalar aquest somriure pel Nadal?

1. A partir del dijous 11 de desembre hi hauran dos arbres instal·lats als dos halls de l’escola, un a l’edifici central, davant secretaria, i l’altre,  a infantil. Cada família podrà comprar una bola i el fill/a podrà penjar-la personalment a l’arbre. El cost d’una bola és de 5€, i es podran adquirir en alguna de les dues secretaries

2. Si tens un negoci propi o vols que l’empresa on treballes hi col·labori, també pots participar-hi com a empresa solidària. En aquest cas, el cost de la bola és d’un mínim de 50.

3. Els vostres donatius ajudaran els qui més ho necessiten. Gràcies a les vostres aportacions, aquelles persones necessitades, tant d’aquí, com els qui són lluny, tindran un millor Nadal.

Us animem a participar en aquesta campanya, i a poder fer realitat els somnis de molts nens i nenes i de tantes famílies que ho necessiten. Un simple gest nostre pot ser un gran regal!!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

Fer una donació