El divendres 29 d’abril vàrem acomiadar la promoció trenta-sisena de Les Alzines, la promoció Nord. L’acte va ser un comiat d’allò més entranyable, molt emotiu i amb unes alumnes protagonistes que varen fer lluir tota la vetllada.

La celebració comencà amb una Missa d’acció de gràcies. Seguidament, hi hagué l’acte oficial amb els parlaments de l’Esther Latre, directora de l’escola; l’Anna Farró, coordinadora de Batxillerat, i l’Albert Colomer, acompanyat per la seva dona, la Tere Mató, que, en representació de tots els pares de la promoció, dirigí unes paraules plenes d’agraïment i encoratjament a tots els anys que les 54 alumnes i les seves famílies han passat a Les Alzines.

Les alumnes s’acomiadaren del col·legi amb uns escrits elaborats amb molta cura i transmesos amb molta profunditat, sentiment i agraïment. Recordaren totes les etapes viscudes a Les Alzines, agraïren la tasca duta a terme per a tot el professorat i personal no docent, i tingueren unes paraules per destacar aspectes positius de cada una de les companyes de classe. A més a més, ens feren gaudir d’un vídeo, realitzat també per elles i del tot professional. En aquest vídeo es visualitza tot el recorregut que han fet les alumnes al llarg dels anys a l’escola, des dels patis i aules d’infantil, passant pels passadissos i classes de primària, ESO i Batxillerat  i  no descuidant llocs com la barra de la cuina, el menjador, les pistes, les antigues muntanyetes, actuals grades i tots els llocs i raconets de l’escola on tants records i anècdotes hi ha. Part del vídeo també està dedicat a contestar, per part de les 54 alumnes de la promoció,  les següents preguntes: Com a veterana, què t’emportes de Les Alzines?, Què diries a les professores?, Què en penses de la promoció? i, Què diries als teus pares? i cada alumna projecta aquí el que li surt del cor. Tindrem a la pàgina web un link per a poder visualitzar part d’aquest vídeo. No us el perdeu!!
La imposició de la beca, per part de les tutores de 2n de Batxillerat, la Marta Costa i l’Eva Piqué, a cada graduada, va ser també un dels moments més emocionants de la vetllada. És un moment on cada una de les alumnes té un protagonisme ben merescut. Hi hagué, també, la sorpresa de devetllar el que serà la gran pel·lícula que estan gravant moltes de les alummnes d’aquesta promoció, sota la direcció de l’Eulàlia Xalabarder, professora de Batxillerat.  En acabar, es va servir un exquisit sopar fred, preparat per tot l’equip de cuina de l’escola. El cert és que després de tants actes i actuacions, tant alumnes, com famílies i professorat, marxàvem de l’escola ben entrada la nit, però tots recomfortats, molt contents, satisfets per la gran vetllada que ens va proporcionar la promoció Nord.
Promoció Nord, molta bona feina d’aquí al final i que veieu tots els vostres objectius acomplerts!! Des del col·legi, us tindrem sempre les portes obertes i us portarem al nostre cor!!!