El divendres 20 d’abril tingué lloc la celebració del comiat de les alumnes de la XXXVIII promoció de Les Alzines, la promoció NEXUS. L’acte fou molt complert, emotiu i entranyable: començà amb la celebració de la Sta. Missa a les 19.00h i, tot seguit, hi hagué l’acte Institucional.
La taula presidencial fou presidida per  la Sra. Esther Latre, directora del col·legi; el Rector Magnífic de la UdG, el Dr. Quim Salvi, i els Srs. Juny Canals, en representació de tots els pares de 2n de Btx. Els seus parlaments foren tots ells d’una gran qualitat i transmeteren valoracions molt profundes sobre el que significa aquest final d’etapa.
Seguidament, les alumnes amenitzaren l’acte amb diversos discursos farcits d’anècdotes, agraïments i rialles. Hi hagué la imposició de beques a totes les alumnes i es projectà un vídeo representatiu de les vivències d’aquesta promoció. NEXUS va acabar el comiat cantant l’himne universitari: “Gaudeamus Igitur” i el “We’re all in this together”. L’exquisit sopar fred que es serví tot seguit va cloure l’acte. La celebració aplegà les famílies de totes les alumnes de 2n, que juntament amb les seves filles van afirmar haver viscut una vetllada molt emotiva i inoblidable. I nosaltres, des d’aquí, també volem felicitar totes les integrants d’aquesta gran promoció, que no oblidarem mai i a les quals desitgem tota la sort del món.
Fins sempre, promoció NEXUS!!!