La promoció Edelweiss s’acomiadà formalment de Les Alzines en l’acte de la seva graduació, que tingué lloc el passat 28 d’abril.
Aquest any foren 47 alumnes les que organitzaren un calorós i emotiu acte de comiat. La benvinguda a les famílies començà amb una Missa d’Acció de Gràcies. Tot seguit, hi hagué els parlaments de la directora de l’escola, la Sra. Esther Latre, i el dels pares representants del curs, aquest any, els Srs. Sebastià Puig, que tingueren unes paraules entranyables d’agraïment i record per tots els anys passats a l’escola.
Les alumnes també llegiren un emotiu discurs, farcit d’anècdotes i agraïments, que acabà emocionanat tot el públic present.
Després de la tradicional imposició de beques i el cant del Gaudeamus Igitur, l’escola va oferir a les alumnes i les seves famílies un magnífic sopar fred.
Desitgem a la promoció Edelweiss que tinguin molta sort en el darrer tram de fi de curs que els espera i que les arrels forjades a Les Alzines, fortes com les d’aquesta bonica flor dels Alps, les acompanyin i les guiïn sempre en el seu futur professional i personal.
Fins sempre, promoció Edelweiss!