Més d’un centenar de persones s’han acostat a la secretaria de l’escola on hi havia improvisat un espai on perruquers voluntaris han tallat el cabell per a donar-lo a Mechones Solidarios.

Aquesta ONG fabrica perruques per a malalts de càncer gràcies a donacions voluntàries de cabell. Les alumnes de 4t d’ESO han ajudat en la posada en pràctica de la Tallada Solidària i en el marc de les assignatures “Training for happiness” i “Performing” han treballat el concepte de l’empatia. Les alumnes han preparat vídeos i flyers promocionals per donar a conèixer la iniciativa.

Aquest projecte s’emmarca dins del #GironaSomriu on les alumnes i les professores de l’escola promouen accions que impliquen la societat de manera positiva. D’aquesta manera, es treballa la solidaritat en l’entorn més proper.

Els perruquers voluntaris provenien de M&T Center, Pels Pèls -les dues de Figueres-, Top Estilistes de Cassà de la Selva i Perruqueria Maria Dolors de Banyoles.

Volem agrair a totes les persones – alumnes, alumni, personal de l’escola, familiars i societat en general – que van participar a la 2a Tallada Solidària.