Registrar-se

Ets Alumni? Actualitza les teves dades!

Volem estar al teu costat i continuar treballant per millorar la teva formació professional, humana i cultural.

Registrar-se
0
Alumni
0
països amb presència d’Alumni
0
alumnes fills d’antigues alumnes
0%
d’alumnes de La Vall fills d’Alumni
Si ets alumni podràs accedir a la Borsa de Treball per publicar o inscriure’t a qualsevol de les ofertes que publiquin els més de 20 mil alumnis d’Institució.
Sabies que hi ha alumni de La Vall a Brasil, Índia, Xina, i així fins a 54 països…. descobreix on són i quins records entranyables tenen de La Vall.
Si vols fer-li una ullada a la revista del col·legi, llegir alguns articles d’interès o conèixer els nous projectes del nostre col·legi.
Si vols retrobar-te amb les amigues, fer networking, participar d’activitats formatives… deixa les teves dades i entra a formar part del directori d’Alumni La Vall.

Notícies

Testimonis

"El que nes valoro de La Vall es la iniciativa que te"
Roser Farré Brovia, 2017/18
"Vaig entrar a la Vall quan la reforma educativa va fer que a Institució Airina haguéssim de passar a un altre centre més gran. Vaig entrar ben rebotada perquè a l'Airina hi estava com a casa. Però ara ho veig en perspectiva, i La Vall m'ha donat la millor formació humana i acadèmica que he rebut que m'ha servit moltíssim per la vida laboral i sobretot, en la meva vida personal. Els meus fills van a institució Airina i si m'ho puc permetre vindran a la VAll quan siguin més grans, perquè és una gran escola i confiem en el seu projecte educatiu."
Judith Pacios Macias
"La meva estada a La Vall m'ha sigut un aprenantatge per la vida. El saber que amb esforç i persevarància podem aconseguir allò que ens proposem. Actualment, intento transmetre tots aquells valors que em van inculcar, als meus fills."
Teresa Rojas Segura, 1990/91
"Gràcies per tants i tants anys i moments, ho tindré sempre molt present tot el que aquesta escola ha fet per mi."
Blanca Raventós Riera, 2016/17
"Per a mi la Vall representa la meva segona família, la meva segona llar. On vaig créixer, on em vaig formar i vaig conèixer persones que em van ajudar a ser qui sóc ara. Moltíssimes gràcies!!!"
Mariona Martínez Alonso, 2005/06
"La marca La Vall fue para mi, sin duda, la rectitud de las profesoras, esa "exigencia con cariño" que después de muchos años, una vez ya como profesora, he podido constatar de aquellas compañeras que un día me guiaron. Gracias La Vall."
Mari Carmen Albás Bollit, 1986/87
"Para mi la vall fue una fuente de inspiración para mi vida y lo sigue siendo gracias a lo que sembró dentro de mí, los valores que aprendí y el contacto que mantengo con algunas profesoras."
María Verónica Vargas Celix, 2013/14
"A l'escola... com a casa. Amigues en les companyes d'escola i caliu i carinyo en les Mestres.. .. una casa on sempre tornar. Un lloc on no et sents extrany i sobretot un lloc on l'aprenentatge de l'àmbit acadèmic sempre va estar supeditat a ser primer bona persona..."
Rosamaria Prats Moreno, 1990/91
"La vall per a mi ha significat la meva vida com a estudiant els valors, les amistats ect. Que m’han fet creixer com a persona i a millorar com a alumna, jo vaig haver de marxar a fer cicles de Grau mitg i si m’ha ajudat pero trovo moltissim a faltar el La vall ja que ho va ser tot per mi pero tot i aixis parlo amb profes els hi explico com em va I tenim molt Bona relación amb tothom, i quan puc vaig a visitar"
Gisela Felguera Masip, 2019/20
"Per mi La Vall és un gran record. Estic orgullosa de dir per les escoles on he estat, o entre les amistats, que he estudiat aquí. Van ser molts anys amb moltissimes històries, records de mestres, amigues amb les que encara tinc contacte... Queden poques escoles amb uns valors i una educació com La Vall, una escola que representa perfectament el significat de la paraula "família", per la proximitat entre mestres i alumnes, la relació amb les companyes, el "carinyo" amb el que recordes els anys allà... sembla mentida que ja faci gairebé 10 anys que vaig marxar, el temps passa volant i espero que els nostres camins es tornin a creuar ben aviat,"
Monica Domingo Sánchez, 2006/07
"Hola , soc de la promocio " Nuria " de La Vall . Lo que mes valoro del colegi es tots els valors inculcats , a dia avui segueixo tenim a les meves amigues de La Vall , ahir vaig anar a sopar per celebrar el meu cumpleanys . Molts bons records del profesorat i molt bona educació . El record que tinc aquesta etapa es bonisim ,"
Begoña De Lama De Lama Salvador, 2012/13
"Boníssim! només tinc que agraïment!"
Maria Casals Mercadal, 1995/96
"Estic molt agraïda d'haver anat a La Vall des de P2 fins a 2n de Batxillerat. L'educació que es rep a l'escola és molt important, i en el meu cas es va complementar amb la rebuda a casa, perfectament. Sóc qui sóc, en part, gràcies a La Vall!! És una gran escola amb uns grans valors!! Tant de bo en un futur pugui portar les meves filles a aquesta escola."
Alicia Pujol Teixidor
"Part del que soc avui en dia es gràcies a La Vall"
Anna Lopez Escayola, 2002/03
"La Vall és molt més que un col.legi. És una família que t' acompanya. És un lloc per aprendre i créixer, on crees vincles amb professorat i alumnes, on forges amistats que duren sempre."
Maria Rimblas Roure, 1998/99

Xarxes socials