Registrar-se

Ets Alumni? Actualitza les teves dades!

Volem estar al teu costat i continuar treballant per millorar la teva formació professional, humana i cultural.

Registrar-se
0
Alumni
0
països amb presència d’Alumni
0
alumnes fills d’antigues alumnes
0%
d’alumnes de La Vall fills d’Alumni
Si ets alumni podràs accedir a la Borsa de Treball per publicar o inscriure’t a qualsevol de les ofertes que publiquin els més de 20 mil alumnis d’Institució.
Sabies que hi ha alumni de La Vall a Brasil, Índia, Xina, i així fins a 54 països…. descobreix on són i quins records entranyables tenen de La Vall.
Si vols fer-li una ullada a la revista del col·legi, llegir alguns articles d’interès o conèixer els nous projectes del nostre col·legi.
Si vols retrobar-te amb les amigues, fer networking, participar d’activitats formatives… deixa les teves dades i entra a formar part del directori d’Alumni La Vall.

Notícies

Testimonis

"A l'escola vaig passar els anys més importants de la meva vida, els de formació, els de crèixer, els de formar la dona que sóc avui, la professional, la mare de família. Guardo moltes imatges, molts records i unes poques persones, "les nenes del cole", que encara avui són grans amigues, que són aquelles amb les que has compartit algo tan important com els anys de fer-se gran i que fa que tinguem un lligam, jo diria, gairebé indestructible. De fet, i per molt que van passant els anys, que la vida em va portant per llocs i ambients molt diferents als que vaig viure a l'escola, crec que sempre hi haurà en mí algo de "nena de la Vall", algo del que no m'amago mai i del que estic, de fet, orgullosa."
Imma Anglès Sarrias, 2004/05
"Estoy muy muy muy contenta con el cole ! MUCHAS GRACIAS POR TODO"
Natalia Alba Vidal, 2018/19
"Les amistats i els valors que he après a l'escola són un tresor que m'acompanyen. I també m'ajuden a ser més humana."
Cristina Gasparri Marcas, 2012/13
"Para mi la vall fue una fuente de inspiración para mi vida y lo sigue siendo gracias a lo que sembró dentro de mí, los valores que aprendí y el contacto que mantengo con algunas profesoras."
María Verónica Vargas Celix, 2013/14
"Les meves grans amigues que actualment ens seguim veien, són les que vam passar juntes per la Vall. Vam estrenar tots els edificis es que som de la cinquena promoció.¡ quin orgull !. Vam viure els principis. La Vall ha crescut i nosaltres ens hem fet grans i tenim molt a dins la essència apressa. Gràcies per tot. Fins sempre."
Marta Alguersuari Gil
"La Vall ha estat una segona casa, on he pogut créixer com a persona lliure de tot estigma social, lliure de pressions. No només he pogut madurar en un ambient positiu, alegre i comprensiu, sino que La vall també m'ha donat moltes oportunitats per aprendre, com la robòtica, EYP, el cor,... Activitats on he après a espavilar-me, a investigar, a combinar estudis amb aquestes activitats que requerien molt temps, a parlar en públic... Capacitats que em serviran tota la vida. La Vall t'ajuda a créixer com a persona i com a professional, perquè surtis d'ella preparada per afrontar el futur. Tinc la Vall en gran estima."
Marta Torrubiano Balcells, 2017/18
"Per mi La Vall va ser i sempre serà, una gran família"
Maria Gol Viayna, 2009/10
"La Vall ha sigut per a mi i segurament per a molta gent, una segona casa. Han sigut els millors 16 anys de la meva vida, on he pogut aprendre meravellosament tan a nivell humà com a nivell acadèmic. El que més he valorat ha sigut la preceptuació, i la cercanía amb la majoria de les professores!"
Anna Maiquez Cifuentes, 2019/20
"Per mi el col·legi és la meva segona casa on he viscut mil moments amb moltes persones que m'emporto al meu cor. Les professores han estat sempre a la nostra disposició i m'han fet crèixer molt com a persona. El batxillerat m'ha unit més amb les meves companyes i amb les professores a les quals els estic plenament agraïda. El col·legi m'ha ensenyat molts valors i degut a això he crescut com a persona i a nivell religiós la meva fe ha crescut. Només puc agrair per tot el que he rebut. Se que l'escola estarà sempre oberta per a tot el que necessitem. Per mi el col·legi és casa, és un lloc on saps que sempre pots tornar, és refugi. L'escola m'ha ajuda't a créixer com a persona, m'ha aporta tots els valors que tina i m'ha ajuda't a ser Millor. L'escola per mi sempre serà un lloc segur i, té i tindrà un lloc al meu cor. M'ho ha dona't tot, unes amigues esencials, records, experiències, la relació amb Déu, valors, moments, estudis, persones que se que sempre estan disposades a ajudar-me tot I no estar a l'escola. La Vall per mi ho ha estat tot i se que si Déu vol tornaré. Tinc per segur que vull en un futur tornar i ajudar, tant de bo pogués formar part de l'escola com a professora i tenir l'oportunitat d'aportar com a mínim alguna cosa de tot el que m'han dona't. Sempre la portaré al cor. "
Mireia Vidosa Artigas, 2020/21
"Per mi La Vall ha sigut la meva segona casa durant 15 anys. Em sento privilegiada de poder formar part d'aquesta escola que m'ha aportat tant. I el que més he arribat a valorar és el tracte proper que tens amb totes les persones que en formen part i els grans valors i formació amb els que sortim al món."
Nuria De Fuentes Miret, 2016/17
"La Vall ha significat una gran experiencia, de la qual he tret magnifics valors, amistats, records y ganes de fer grans coses en la vida."
Júlia Bonilla Solero, 2014/15
"Hola , soc de la promocio " Nuria " de La Vall . Lo que mes valoro del colegi es tots els valors inculcats , a dia avui segueixo tenim a les meves amigues de La Vall , ahir vaig anar a sopar per celebrar el meu cumpleanys . Molts bons records del profesorat i molt bona educació . El record que tinc aquesta etapa es bonisim ,"
Begoña De Lama De Lama Salvador, 2012/13
"La Vall ha estat un pilar fonamental en la meva vida. Primer, durant una pila d'anys com a alumna. Van ser anys intensos però ara, amb perspectiva, s'han tornat amables i forjadors de grans amistats.Al com a mare i llavors les coses les vaig veure molt diferents. En aquesta etapa he re-conegut una Institució molt compromesa en el valor únic de cada persona a nivell acadèmic, humà i espiritual. Des que la Teresa Martínez em va proposar liderar les Antigues Alumnes tinc la il·lusió que TOTES les Alumni tornin a La Vall i puguin valorar el col·legi com un lloc referent de formació a tots els nivells i un lloc on les persones compten.. Estic a la vostra disposició pel que necessiteu ([email protected]) i no deixeu de fer-nos arribar les vostres inquietuds i suggerències per les Alumni."
Carolina Sarrias Viladomiu, 1993/94
"Gràcies per tants i tants anys i moments, ho tindré sempre molt present tot el que aquesta escola ha fet per mi."
Blanca Raventós Riera, 2016/17
"La vall para mi ha sido mi segunda casa y espero que lo siga siendo! Del colegio me llevo muchísimas cosas, a parte de todo lo aprendido académicamente hablando, me llevo también amistades y miles de experiencias y momentos que jamás olvidaré!"
Carlota Nicolás Santos, 2020/21

Xarxes socials