El passat diumenge, dia 26, després de molts preparatius per part dels professors, personal d’administració i serveis, i dels alumnes, vam obrir el nostre col·legi a famílies i amics, per tal de gaudir de la Diada Familiar. És una de les activitats més esperades i populars que organitzem a La Farga.

Ha estat difícil escollir amb tanta diversitat de zones de jocs, carpes i punts de trobada. Hi ha hagut molta concurrència als divertits jocs inflables o als jocs infantils a la gespa, o al circuit de quads i karts. Les exposicions demostratives de tanta feina en les diverses seccions i departaments educatius també han estat molt visitades.

En aquesta XXV Diada hem gaudit també de la mostra i venda de llibres escrits per 11 antics alumnes, de la tómbola de l’AMPA, del teatre i la coral dels nois de l’ESO, dels drons d’OCTAMVISION, dels pallassos que han fet riure a petits i grans, del futbol de pares-professors-alumni, etcètera.

El dinar a la zona de pins, o sota les abundants ombrel·les, ha estat una tertúlia contínua. Era evident que tothom se sentia a casa seva i això és una gran satisfacció. A més, els alumnes grans que ajudaven, i professors i personal de serveis, han estat pendents de petits detalls que han fet que l’ambient de festa fos tranquil per a tots.

El temps ha acompanyat i, entre conversa i conversa, el bon color del sol agafava a tothom. Ja després de les 6 de la tarda, en recollir tanques, aules i materials, es notava l’alegria d’haver acabat una feina ben feta, i d’haver compartit un meravellós temps de família. 

Ara, fins a l’any vinent!!! O, fins demà mateix: La Farga és casa vostra!!!