Els passats 12, 13 i 4 d’abril van ser uns dies plens de bona convivència, esport, jocs, amistat i passió educativa per a pares i fills, els quals van gaudir i aprendre molt en aquest campament, el primer per a alguns pares de 1r EPRI. I per a molts d’ells uns campaments “especials” pel record del que van viure fa anys quan ells eres els alumnes que gaudien d’aquests campaments.

La trobada va tenir lloc a Mogent (Llinars del Vallès), i segueix sent una de les activitats formatives més esperades per pares i alumnes. En aquesta ocasió han estat els nois de 1r de Primària els que han gaudit de tres dies de convivència i formació, amb els seus pares en uns grans espais lliures, jardins, oratori, sala d’actes, habitacions per a cada equip de nens, gran menjador i variades zones d’esports.

Amb l’ajuda dels pares i professors hem tingut activitats esportives molt diverses i tallers d’expressió plàstica. L’horari també oferia estones de lleure, en les quals els nois es dedicaven a jugar espontàniament entre ells, per les zones de jardí i esportives.

Un gran èxit totes les activitats i gràcies, com sempre, a més dels professors que han coordinat les diverses activitats, als pares -molts d’ells alumni de La Farga com podreu veure a la foto- d’aquests alumnes que s’han encarregat d’atendre’ls en els moments de les competicions, en els àpats, en el temps de lleure, en l’ordre general d’habitacions, en engrescar els jocs de dia i de nit.