En memòria d’Oriol Sitjà. Inscriviu-vos! Fem esport per una bona causa!

El proper diumenge 30 de març a les 11.00 h us esperem al Parc de la Pollancreda de Sant Cugat del Vallès per participar en la Marxa solidària Familiar en memòria de l’Oriol Sitjà, pare de La Vall que va morir a la passada Mitja Marató de Sant Cugat.

Des d’aquí volem convidar avis i àvies, pares, mares, nens i nenes, joves… totes aquelles persones vinculades o no amb la nostra escola que vulguin fer una passejada pels carrers de Sant Cugat per homenatjar Oriol Sitjà, pare de l’escola, esportista i lluitador, i alhora col·laborar en un projecte que ultrapassa l’esport: Running4her!

INFORMACIÓ D’INTERÈS

Recollida de dorsals: 10.00 h (Parc de la Pollancreda)

Inici de la marxa: 11.00 h

La marxa es pot realitzar caminant o corrent. (aprox 4 Km pel centre de la ciutat de Sant Cugat)

Preu d’inscripció: 7 euros adults i 3 euros nens fins a 12 anys. (Es pagarà al moment de recollir el dorsal)

Cal inscriure’s prèviament a la web. Inscripcions limitades. (La inscripció ha de ser individual)

La millor manera d’educar la solidaritat és practicant-la!

És important encoratjar les alumnes a prendre decisions i a participar en accions concretes que incideixen en el seu entorn immediat,  ja sigui al col·legi o a la seva població o localitat ; sense oblidar emprendre accions davant dels problemes de caràcter més ampli, nacionals o internacionals , mitjançant la seva participació en campanyes o recolzant projectes solidaris. I això és el que han fet les alumnes de Running4her: organitzar una marxa d’uns 4 Km pel centre de Sant Cugat amb la idea de recaptar fons per als tres projectes solidaris que omplen de contingut el projecte Running4her.

Des d’aquí volem convidar avis i àvies, pares, nens, joves… totes aquelles persones vinculades o no amb la nostra escola que vulguin fer una passejada pels carrers de Sant Cugat per homenatjar un pare de l’escola, esportista i lluitador, i alhora participar en un projecte que ultrapassa l’esport: Running4her!

Una llarga tradició

L’any 1994 es va organitzar la primera marxa en benefici de Lituània i el 1996 la segona , en benefici , també , de Lituània . En totes dues, més de mil persones es posaven en moviment per un objectiu comú: esforçar – se per Lituània . El recorregut constava de 8 km pels boscos propers a l’escola. A cada quilòmetre hi havia un control que , a més de deixar marcat el pas per aquell punt , repartia aigua i caramels.

L’any 2000 , en la tercera marxa solidària organitzada per la Vall , el projecte al qual es va destinar els diners recaptats va ser la construcció d’un consultori mèdic a l’Índia i un consultori itinerant per atendre setmanalment els anomenats ” slums “, els barris de barraques .

En aquesta marxa solidària es van recaptar 8.073.892 pessetes.

Els fons recollits a la quarta marxa (any 2004 , en la qual es van recaptar 62.500 € ) es van destinar a la construcció d’un pou per subministrar aigua potable al dispensari mèdic i als centres d’atenció social de Kimbondo . La cinquena marxa va consistir en caminar per construir dues escoles , Liziba i Bozindo . La sisena marxa consolida es va realitzar per recollir fons per al projecte ” Etimoé i Makoré : l’educació com a solució ” , organitzat per la Fundació Impuls i la Fundació Montblanc , per a construir un centre educatiu a Abidjan ( Costa d’ Ivori ) i becar nens i nenes sense recursos perquè puguin ser escolaritzats .

Amb tota aquesta experiència, les alumnes de la Vall que participen en el projecte Running4Her han volgut organitzar la setena marxa solidària , en memòria d’Oriol Sitjà , pare del col·legi mort en la passada Mitja Marató de Sant Cugat.

Fer una donació