Ignacio de Castro, alumni de La Farga i fill del professor Manuel de Castro, publica un llibre, de títol “El enigma Honyadi”.La presentació de la novel•la serà el pròxim dia 27, al Café Siglo XXI de Sant Cugat.

L’alta societat del París napoleònic es troba en estat d’alerta. Ningú sap del cert com ni per què ha aparegut en els cercles de la noblesa el desconegut baró Honyadi, de misteriosa aparença i que afirma venir de l’est d’Europa. Qui és en realitat? Quins són els autèntics motius del seu viatge? Què amaga darrera el seu afable caràcter? Els bruts carrerons de la capital francesa i les refinades sales dels seus palaus tenen totes les respostes.

Aquest relat, a mig camí entre la novel·la negra i el relat històric, a l’editorial Xandri,@Edxandri, ens endinsa en els contrastos de la societat francesa de principis del segle XIX.

“Ningú sap del cert com ni per què ha aparegut en els cercles de la noblesa el desconegut baró Honyadi, de misteriosa aparença i que afirma venir de l’est d’Europa”.

La presentació serà a El Siglo Mercantic el pròxim dia 27, a les 8 de la tarda.

Més informació AQUÍ