Com sabeu molt bé, les famílies de La Farga tenen ocasió de visitar a la Mare de Déu de Torreciutat amb ocasió de les diverses activitats organitzades dins el marc de la formació cristiana que podem trobar en la nostra escola. Doncs enguany, que se celebra el 40è aniversari de Torreciutat i el pròxim dissabte la XXV Jornada mariana de la Família, us animem a participar d’una peregrinació festiva que aplegarà famílies d’arreu el món.

La construcció del santuari de Torreciutat, a Osca, fou promoguda per Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer, fundador de l’Opus Dei, que de ben petit ja va pujar amb els seus pares a l’antiga ermita, en acció de gràcies a la Mare de Déu, molts anys abans de construir-se el pantà de El Grado, quan el camí era costerut i agrest.

Ara, és una gran ocasió per tal de donar suport a les intencions del Sant Pare, que demana que es pregui per la família en el període entre sínodes que viu l’Església catòlica.

Serà un magnífic dia de festa, amb un programa que consta d’un festival infantil, diverses actuacions musicals, ofrena dels nens a la Mare de Déu i celebració de la santa missa al migdia. Després de dinar, a l’esplanada del santuari, tothom podrà assistir a una trobada-tertúlia amb Mons. Xavier Echevarría, prelat de l’Opus Dei. Finalment tindrà lloc el rés del rosari.

Més informació AQUÍ 

Davant el nou curs, davant les dificultats, alegries, esforços i treballs varis de tots i cadascun els que tenim a veure amb La Farga, podem dir, com va escriure el poeta José María Pemán:

Torreciudad, Torre-Amor,
Torre-Madre y Torre-Guía.
La piedra viril y dura
se ha convertido en ternura
a las plantas de María.

Us desitgem un feliç curs nou. Si voleu, ens veiem a Torreciutat. I, per descomptat, a La Farga, on volem que us trobeu com a casa vostra.