Llicenciat en Dret i actualment director comercial d’ Aïta, una cadena de complements de dona. De la meva feina el que més em motiva és la barreja de passió i una estricta professionalitat. Estic casat amb Núria Piqué des del 2006. Tenim tres fills: Diego Maria, Álvaro Maria i l’Oriol. Em sembla que estarem a la Farga molt anys!

1.- Veieu algun canvi entre la VOSTRA Farga i la dels vostres fills?

La societat ha canviat molt des que jo anava a La Farga. L’escola, per tant, també ha canviat i s’ha adaptat al nou context (els alumnes demanen més innovació, tenen molta informació de l’entorn) però sense perdre l’essència que és el que defineix La Farga: escola cristiana i de nivell acadèmic que personalitza l’educació. 

2.- Quins consells, fruits de la vostra experiència a La Farga, heu transmès als vostres fills?

Els hem transmès que van a la millor escola del món, que valorin l’esforç dels pares per donar la millor educació als seus fills. També que els mestres i professors sempre buscaran el millor per ells i que sempre, sempre han de tenir la confiança per dir el què pensen, el què els costa, el què els agrada. També que la formació acadèmica i espiritual és la millor herència que els donarem: aprofitant això i sent bons professionals i bones persones han de fer un món millor.

3.- Si miressis per un forat al passat, què veuries?

Veuria l’esforç dels nostres pares per donar-nos el millor, una escola on he passat bons i mals moments però que m’ha fet molt millor del que seria si no hi hagués estudiat.

4.- I si miréssiu al futur, quins reptes creieu que ha d’assumir l’escola en un món cada vegada més canviant?

Educar persones amb un acusat sentit de la llibertat: llibertat per escollir el bé de manera responsable, creativa i sobretot amb un sentit cristià de la vida. Amb la responsabilitat de saber que millorar el món i fer-lo més just està a les nostres mans. Aquest és el repte que tenim amb els nostres fills i pensem que La Farga és l’escola perfecta per acompanyar-nos en aquest camí.

5.- Diferenciada. Què en penseu? Què us va portar a escollir aquesta opció?

El fet que jo sigui ex alumne va tenir molt pes donat que la meva dona va anar a una escola mixta. Però precisament aquesta riquesa que ens donen les dues visions ens ha fet decidir per la diferenciada. Pensem que els nens surten menys condicionats per factors externs. I una opinió nostra: concretament els barons surten respectant profundament el geni femení.

6.- Si haguéssiu de definir la Farga en un Tweet com la definiries?

Escola cristiana, educació en valors, valor transcendent de la feina. Forjar alumnes lliures, solidaris, creatius, respectuosos amb la diversitat.