Després de la Sta Missa que hem ofert per totes les intencions de les nostres famílies hem passat a fer un cofee-break al menjador d´Alumnes.
A la Sala d´actes la Mercè Veciana ha portat l´acte d´una manera molt natural i simpàtica.
A la taula rodona amb la Fuensanta Lorenzo, la Belén Marzá, La Monica Sanchez-corral Mena, la Belén Guionnet, la Cristina Vidal i la Maria Brescolí ,han explicat un munt d´anècdotes viscudes i gracioses i com l´esport ha marcat la seva vida . Ha estat tot un homenatge molt emotiu per la Maite Malo.
L´ Imma Molas Molas ha dirigit unes paraules molt carinyoses i familiares . 
La Laura Alonso ,que és de la Junta ,ha legit unes paraules de part del seu pare :les haurien dit els pares de totes les Antigues Alumnes Aura agraint la tasca formativa i entregada de la Maite .
La Mercedes Monravá Aróstegui ha fet entrega d´una placa amb el títol de Sòcia honorífica de l´Associació d´Antigues alumnes a la Maite.
Una de les promocions, ha preparat uns cartels molt simpàtics que l´hem ensenyat totes a l´hora.
Dámaso Azagra- marit de la Maite -també ha tingut un record especial del seu pas com a entrenador del equip de bàsquet d´Aura que va ser guanyador de Catalunya : un baló pintat amb el logo d´Aura per la Goretti Rion.
Per cert que hi estaven avui moltes de les campiones i a la pista han recordat els partits i entrenaments: Glòria Rivas, MJosé Alberich, Judit Cabacés, Juncal Garrido i Mayu Serra.
Algunes Alumni com la Mònica Gimeno, han envíat un vídeo amb paraules per a la Maite, i altres ,missatges que vam llegir.. I hem acabat l´acte amb la música ben forta de fons – “amics per a sempre” – que duia el vídeo amb les fotos recollides de totes les promocions d´Aura que dues profesores, la M Luz Arbués i l´Adriana Álvaro han fet possible. Ja penjat!
Ens ha fet moltíssima il,lusió tornar a veure a la Carmen Orna, i la Sra. Forquet ha repressentat a les seves filles .

Un dinar bonísim i grans records i molta estona per a mantenir grans amistats !!.