Hola a totes!:
Us escric des del llunyà oest, des de Texas! Com he acabat aquí? És una bona pregunta!
Primer de tot, volia dir que sempre recordo el meu pas per Aura com uns anys genials, en els quals vam aprendre a conviure i respectar-nos les unes a les altres, que em va proporcionar una base molt sòlida de coneixements i un bon nivell d’anglès, i que en definitiva m’ha ajudat a progressar durant aquests anys.

Després d’acabar 2n de Batxillerat vaig comencar a estudiar Medicina. M’agradava molt, però mentre estava acabant els últims cursos vaig comencar a donar classes d’anglès extraescolars a la tarda, i me’n vaig adonar que la meva passió era la docència! 
M’ho passava tan bé fent classes! Així que vaig decidir acabar Medicina i fer el màster de Professorat de Secundària en Ciències per poder ensenyar.
L’any després d’acabar, vaig estar impartint classes de formació professional a Santa Coloma de Gramenet, però sempre havia volgut viure una experiència laboral a l’estranger, així que vaig iniciar el procés de selecció del Ministeri d’Educació d’Espanya i el Govern d’Estats Units d’intercanvi de professors.

Després de passar una entrevista a Madrid, em van oferir una plaça de professora de Ciències de la Salut en un institut especialitzat en Ciències a McAllen, Texas. I en menys del que em pensava em vaig trobar a Texas donant classes d’Anatomia i Ciències de la Salut a tot un bon grapat d’estudiants. Ja porto 3 anys vivint aquí i estic molt contenta amb l’experiència! Al principi va ser molt dur perquè el sistema educatiu i les expectatives per al professorat són molt diferents a les d’aquí, però després d’un temps em vaig adaptar i estic aprenent moltíssim amb l’experiència americana. 
Tambe sóc l’”sponsor” d’un club de ciències de la Salut i organitzo activitats per als alumnes interessats a seguir una carrera en el món sanitari. Van a competir amb altres alumnes, a fer voluntariats, a conèixer hospitals i universitats…

Hi ha un parell d’idees que vull compartir amb vosaltres: la primera és que tingueu il.lusió i les expectatives ben altes! Per molt que tothom us digui que és molt difícil aconseguir el vostre objectiu professional, que la crisi us perjudica i que no hi ha feina… No escolteu a ningú! Si confieu en vosaltres i perseguiu el vostre somni, l’acabareu aconseguint! Segur que haureu de renunciar a algunes coses, que les vostres primeres feines no seran la feina de la vostra vida i que haureu de treballar molt, pero valdrà la pena!

I la segona és que si us fa il.lusió, aprofiteu per viure una experiència a l’estranger! No només per millorar el currículum, sinó perquè us farà canviar la vostra manera de pensar, us ampliarà les mires i us fara ser molt més flexibles i aprendre a resoldre situacions i conflictes que mai hauríeu pensat que podríeu resoldre! Us canviarà la vida!

Una abraçada molt forta a totes!