Des de l´ESO ja tenia molt clar que volia estudiar una enginyeria, tot i que no tenia molt clar quina. Finalment em vaig decantar per estudiar Enginyeria Tècnica en electrònica Industrial a Tarragona. Durant un curs vaig compaginar els meus estudis universitaris amb unes pràctiques de suport a les TIC al Col·legi Aura, va ser una molt bona experiència! Vaig estar donant unes classes extraescolars de informàtica, després de 13 anys d’alumna al Col·legi Aura, vaig acabar sent durant una època com una professora
Desprès em vaig traslladar a Barcelona a estudiar Enginyeria en Organització Industrial, durant aquests estudis vaig poder enriquir-me d’una visió global del món industrial a nivell de disseny i la gestió de les organitzacions i poder escollir en quina rama/departament m’agradaria treballar dintre d’una empresa. Abans d’acabar els estudis vaig decidir realitzar unes pràctiques en el departament de Supply Chain (cadena de subministrament) d’una empresa multinacional alemanya (Henkel), en la divisió d’adhesius de consum. I des de llavors estic treballant en aquesta empresa.
Vaig estar dos anys treballant a la seu de Barcelona com a planificadora de la demanda i de la producció, compaginant-ho amb un Màster en Gestió Empresarial. Posteriorment vaig començar a viatjar per l’empresa, especialment a Anglaterra, per donar suport durant 7 mesos. Va ser una etapa dura però em va donar molta projecció i la oportunitat de moure’m a la seu general de la companyia a Düsseldorf, Alemanya, on realment es prenen les decisions empresarials i estratègiques a nivell global. Ja porto 2 anys vivint aquí i està sent una molt bona experiència, una gran oportunitat per poder prosperar i desenvolupar la meva carrera professional i també m’ha permès créixer a nivell personal.
Recomano a totes les alumnes a poder experimentar una estada a l’estranger, tant si és curta com llarga, és molt enriquidor a nivell professional i personal!