Quan estava a punt d’acabar d’estudiar Disseny d’Interiors a l’escola Eina de Barcelona, va arribar el moment de plantejar-me quin era el següent pas. Rondava per al meu cap estudiar Belles Arts o alguna cosa més que acabés de complementar els meus coneixements de Disseny i Art.
Llavors va ser quan vaig decidir que el millor per mi era anar a viure un any a l’estranger, millorar l’anglès, viatjar i simplement viure una experiència única i enriquidora.

Vaig prendre la decisió d’anar a fer d’Au-pair als Estats Units, ja que una de les coses que més feliç em fa és estar envoltada de nens. He estat tres anys amb una magnífica família de Seattle amb dos nens de 9 i 11 anys. Ells m’han fet sentir part de la família des de el dia que vaig arribar.

Després dels dos anys com a Au-pair, volia seguir estudiant, ja que l’Interiorisme no era al que em volia dedicar professionalment. Volia anar més cap al camí de la imatge, la web i el disseny gràfic.
Així que vaig decidir quedar-me un temps més i fa un any, vaig començar a estudiar Multimèdia and Produccion Design a un college de Seattle, un programa de dos anys de duració.
Gràcies a aquests nous coneixements, estic a poc a poc descobrint el meu futur professional.

El fet de estar fora de casa, vivint immersa en la vida d’una família americana per més de tres anys, m’ha canviat en molts aspectes. És una de les millors experiències que he viscut i n’estic molt agraïda. He tingut l’oportunitat de conèixer Au-pairs d’arreu del món, de cultures i personalitats diferents i això m’ha ajudat a obrir la ment. Aquí he fet amistats per a tota la vida.

Cada cop tinc més clar que totes les experiències viscudes, siguin bones o no tan bones, totes ens ensenyen alguna cosa que ens ajuden a definir la nostra personalitat. I definitivament l’Escola Aura ha estat una part molt important per ajudar-me a créixer com a persona i sempre els hi estaré agraïda als meus pares per haver fet l’esforç d’invertir en una educació de qualitat i valors.