Què necessitem per començar el curs?

El material escolar el trobareu  trobareu a Llibres i material curs 15-16

Us recordem que totes les peces de roba i material escolar han d’anar marcats amb el nom i el cognom de l’alumne/a.

TUTORIES I COMUNICACIÓ AMB LA MESTRA

Els alumnes de Llar tenen una agenda que viatja cada dia cap a casa, on la mestra anota els activitats que s’han fet a classe, com ha estat el nen, com ha menjat, les deposicions, si ha dormit … Els pares alhora també podeu explicar que fa el petit a casa o el que vulgueu comunicar a la professora.

Se’ns comunicarà mitjançant una carta el dia i l ‘hora de tutories de la vostra preceptora. Podeu demanar hora trucant a la secretaria de l’Arabell.


SERVEIS

Guarda i cura

Aquest servei és pot demanar de manera habitual o en dies solts avisant a secretaria

Matí: de 8 a 9h (cost addiconal)

Tarda: de 17 a 18.30h (cost addicional)

Menjador

S’enviarà el menú a principi de cada mes mitjançant la newsletter, alhora que el podeu trobar penjat a l’enllaç del web.

L’Arabell compta amb cuina pròpia, i s’elabora un menú adaptat  a cada etapa escolar. També s’adapta el menú a intoleràncies alimentàries (són a els primers que es cuinen, en una zona de la cuina exclusiva amb estris propis, per evitar contaminacions creuades). És important que la família presenti un informe mèdic de la intolerància i expliqui de manera concreta què és el millor per cada alumne. Per a més informació podeu posar-vos en contacte con la cap de serveis de l’escola trucant o mitjançant un mail a [email protected]

Tots els alumnes que, de manera habitual necessitin un menú de règim hauran de presentar-ho per escrit amb les indicacions portunes i l’informe del metge. Per a règims ocasionals h podeu comunicar a secretaria abans de les 10h.

Horari de menjador

12:00 Llar dina a l’aula

12:30 P3 al menjador

13:00 P4 al menjador

13:30 P5 al menjador

ÉS IMPORTANT SABER …

Què és millor que a els alumnes d’infantil portem la motxilla sense rodes.

Què no podem portar llaminadures ni joguines a l’escola.

Què celebrem l’aniversari a l’escola portant una coca per compartir amb els amics! No cal durar ni begudes ni caramels. Les professores no repartiran invitacions a festes particulars.

Que els nens i nenes amb conjuntivitis o gastroenteritis no podem assistir a classe per tractar-se de malalties contagioses i amb febre perque no ens trobem gens bé.