DADES DE CONTACTE

Col·legi Arabell

Crta. d’Osca km.101 25080 Lleida Tel 973 243 950 Fax 973 238 448  [email protected]

EscolaArabell www.facebook.com/colegiArabell

CALENDARI I HORARI

El curs lectiu comença el 15 de setembre i acaba el 19 de juny.

Horari: de les 9.30 a les 17h

Els dimarts i els dijous les alumnes de Batxillerat acabaran les classes a les 15h.


LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

Els llibres corresponents al curs de les vostres filles els podreu adquirir a la llibreria Troa a través de la seva pàgina web www.troa.es/colegios o a la vostra llibreria habitual.

Els primers dies de setembre la llibreria Troa habilita el menjador del col·legi Terraferma per fer l’entrega dels llibres encomanats prèviament on-line. També aquests dies es poden adquirir els uniformes amb descomptes especials a la mateixa escola.

QUOTES

Al final de la noticia hi trobareu els imports de cada etapa en uns documents pdf.

SECRETARIA I ADMINISTRACIÓ

Del 28 d’ agost al 10 de setembre de 9.30 a 13.30h. A partir del 15 de setembre de 9 a 17h.

Per qualsevol notificació o avisos podeu trucar a secretaria abans de les 15h.

Es passaran al cobrament 10 rebuts mensuals, entre setembre i juny, ambdós inclosos. Arribaran durant els primers 5 dies de mes, excepte el de setembre, que arriba una mica més tard. El rebut de serveis escolars es cobrarà el desembre.

Tota la documentació de la matrícula ha de ser a la secretaria del col·legi abans de començar el curs.

ENTREVISTES I TUTORIES

Un cop hagi començat el curs, us notificarem la tutora personal del vostre fill/a.

Aquestes us notificaran per carta el seu horari de visita. Podeu concertar l’entrevista trucant a la secretaria del col·legi.

La direcció del col·legi atendrà  de bon grat les famílies que sol·licitin una entrevista.

UNIFORME

Llar

El xandall i la bata del col·legi

Infantil

Dilluns, dimecres i divendres: l’uniforme del col·legi: pitxi (nenes), pantaló quadres (nens), polo d’estiu i d’hivern granat segons model Arabell, mitjons o mitges blau marí i negres, sabates blau marí. o negres.

Dimarts,dijous i divendres (només els alumnes que fan natació):xandall model Arabell.

Bata model Arabell.

Primària i ESO

Faldilla de quadres, polo d’estiu i d’hivern granat i jaqueta blau marí model Arabell, mitjons o mitges blau marí o negres, sabates blau marí. o negres. La bata nomès la porten les alumnes de primària.

Batxillerat

Les alumnes de batxillerat no han de dur uniforme, així doncs, la seva manera de vestir ha de ser d’acord amb la finalitat i estil educatiu del col·legi. Us recordem que no es pot assistir a classe amb roba d’esport.

Uniforme esportiu

És compon de xandall i samarreta segons model Arabell,  sabatilles d’esport blanques i mitjons blancs.

Podeu adquirir l’uniforme al col·legi Terraferma els dies de la venda de llibres, i durant el curs a partir de les 17h els dies que us notificarem a principi de curs.

Totes les peces de l’uniforme, llibres i material escolar han d’anar marcats amb el nom i cognoms de l’alumna/e.

SERVEIS

menjador

S’enviarà el menú a principi de cada mes mitjançant la newsletter, alhora que el podeu trobar penjat a la web a l’enllaç de la web.

L’ Arabell compta amb cuina pròpia, i s’elabora un menú adaptat a cada etapa escolar. També adaptem el menú a intoleràncies alimentàries (són els primers que es cuinen, en una zona de la cuina exclusiva amb estris propis, per evitar contaminacions creuades). És important que la familia presenti un informe mèdic de la intolerància i expliqui de manera concreta que és el millor per cada nen. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la cap de serveis trucant a l’escola o mitjançant un mail a [email protected]

Totes les alumnes que, de forma habitual, necessitin un règim especial durant els àpats, ho hauran de comunicar per escrit i presentant l’informe mèdic que ho acrediti. Per a règims ocasionals podeu trucar a secretaria abans de les 10h.

transport

L’ escola té organitzat un servei de transport escolar.

Els canvis esporàdics de ruta cal sol·licitar-los trucant a secretaria i un cop s’obtingui el vistiplau serà lliurat a la persona responsable de l’autocar corresponent. Us recordem que la normativa de la convivència d ‘Arabell  també és vigent als autocars i l’actitud dels usuaris d’aquest servei ha de ser correcta amb tothom, en especial amb la persona responsable del servei i el/la xòfer. Si alguna alumna utilitza mitjans propis de transport ha de portar un escrit dels pares que ho justifiqui. El col·legi no es farà responsable de la mala utilització d’aquests mitjans.

Important:  La ruta escollida a l’ inici de curs serà definitiva durant tot l’any.

Podeu omplenar aquest formulari per tal de poder confeccionar les rutes del curs vinent:  formulari

assegurança mèdica

El col·legi té subscrita una pòlissa d’accidents individuals i una altra de responsabilitat civil que cobreix a l’alumne mentre es troba al recinte dins horari escolar, fora del col·legi en activitats organitzades pel centre i en el transport escolar. Si calgués utilitzar-les, sempre s’avisa primer als pares.  L’atenció mèdica la realitza la clínica Perpetu Socors.

administració mèdicaments

El col·legi no disposa de medicaments i el personal no està autoritzat a administrar-ne.

Nomès s’administraran en cas de prescripció facultativa, presentant la recepta mèdica i signant una autorització. En aquest cas s’hauran d’acomplir unes normes:Indicar en l’autorització escrita i signada la dosi i l’horari de l’administració del medicament.

Parlar amb l’encarregada de curs i entregar-li directament el medicament, que serà d’us exclusiu per a l’escola.

Us recordem que els alumnes amb descomposició, conjuntivitis, polls, etc. és millor que es quedin a casa fins que s’hagin recuperat i acabat el tractament, per respecte al companys i funcionament de l’escola.

estades d’estiu

L’Arabell organitza durant 5 setmanes entre juny i juliol unes estades per a infants de Llar, infantil i primària integrament en anglés, de 9 a 17h a les instal·lacions de l’escola.

ALTRES

·Per tal de vetllar i afavorir que a l’escola hi hagi un ambient de família, confiança i respecte, la comissió de convivència, integrada per professores, ha elaborat les Normes d’Organització i Funcionament del Centre, on es recullen els drets i deures dels alumnes, així com les normes de convivència, que a principi de curs fem arribar a les famílies.

·Us preguem que comuniqueu a secretaria si l’alumne ha d’arribar tard a l’escola.

·Cal sol·licitar per escrit l’exempció de participar en esports per prescripció facultativa, indicant la durada de l’esmentada exempció.

·Heu d’estacionar els cotxes  a les zones habilitades com a parquing, i no aturar-vos davant les entrades, per que s’obstaculitza la circulació dels altres vehicles, així com no heu d’ estacionar en les zones enjardinades ni al pàrquing d’autobusos. Us agrairem que no estacionesiu els vehicles a l’interior de la rotonda, ja que fem malbé la gespa i el sistema de reg. Moltes gràcies!

·Les instal·lacions de l’escola es tancaran a les 17.30h. Us preguem la màxima puntualitat.

·Us recordem que els alumnes no poden jugar  a les zones de serveis, de pas de vehicles ni enjardinades

·Un aspecte del tarannà del col·legi és el de no fer regals personals a les professores.